De ce karate?
Karate este un sistem de aparare fara arme, in care participantii isi dezvolta abilitati de a lupta cu bratele, picioarele, sa blocheze, etc, si sa efectueze orice alta actiune pentru a se apara.
Numit Shotokan, este unul din stilurile vechi, liniare, cu radacinile pe la 1600, practica sa avand o traditie care il distanteaza de conceptul de traditional al practicantilor din vest. Asa cum se stie, originile se gasesc in Insula Okinawa provincie langa istorica Japonie.
De ce Shotokan Karate?
Este o veche forma de Arta Martiala Japoneza diferita ca practica si principii de alte stiluri si variante de practica. Este mai mult decat maestrie a tehnicilor de aparare, antrenamentul este mental si fizic, necesita disciplina, incredere si mult autocontrol.
Shotokan Karate....
Este o arta martiala traditionala. Aceasta inseamna ca dezvoltarea caracterului si disciplinei sunt la fel de importante, daca nu mai importante, decat perfectionarea aptitudinilor fizice.
Shotokan Karate....
Poate fi adeseori lent si sa ceara multe repetitii. Amintiti-va ca nu exista scurtaturi pe drumul obtinerii performantelor, oricare ar fi acestea. Gradul de Centura Neagra nu este doar un cadou pentru practica; este rezultatul unei munci indelungate.
Shotokan Karate....
Este ideal pentru copii. Ii invata disciplina, autocontrolul, le cladeste increderea, incurajeaza spiritul de echipa, dar si spiritul corpului propriu, ii invata respectul pentru altii si, in acelasi timp, ii pregateste in autoaparare.
Pentru copiii cu surplus de energie, este o varianta excelenta pentru a o canaliza intr-o directie constructiva. Antrenamentul angajeaza toti muschii corpului copilului, contribuind la cresterea sa gratioasa si armonioasa, ajuta la coordonarea neuro-motorie, la echilibrul mental.
Shotokan Karate....
Este profitabil si adaptabil pentru toate categoriile, indiferent de varsta, gen sau credinta religioasa. Exercitiile de karate si metodele de antrenament imbunatatesc si mentin buna circulatie a sangelui. Este un exercitiu aerobic perfect, ducand la cresterea rezistentei, abilitatilor ,a fortei si increderii.
Shotokan Karate....
Este unul din putinele sporturi care folosesc in mod egal ambele parti ale corpului, stimuland astfel activitatea ambelor parti ale creierului. Practica va poate ajuta sa va controlati inclusiv stresul din activitatea de fiecare zi.
Shotokan Karate...
Nu este numai o forma de lupta, karate Shotokan este o cale de viata, un mod de a trai printre oameni, invatand principiile respectului , increderii in sine si amabilitatii fata de cei din jur
OFERTA NOASTRA

Antrenamente de calitate
Recunoastere internationala
Miscare si socializare pentru copii
Miscare si echilibru psihic
Competitii interne si internationale
Reduceri pentru grupuri familiale

Copyright iskf Romania,2014
Free counters!
Formular_230
Sprijinul Dumneavoastra este binevenit si pretios. Prin aceasta va aduceti contributia la perfectionarea pregatirii sportivilor.
Va asteptam si va multumim!
Vodahost affiliate
ISKF Romania a luat fiinta in anul 2009, la initiativa unui grup de practicanti aflati sub coordonarea Dlui Simion Tudorel, practicant din 1975, Centura Neagra 5 Dan pe atunci. Grupul a fost creat sub instructiunile si cu tutela International Shotokan Karate Federation,cu sediul in Philadelphia.Organizatia cuprinde mai multe cluburi din diferitele zone ale tarii.In prezent, Asociatia ISKF Romania are 5 ani de existenta si practica, perioada in care au fost organizate numeroase activitati in tara, ca Stagiul repetat in cativa ani la rand, cu Sensei James Field, Director Tehnic ISKF, 8 Dan, grupuri de sportivi si instructori condusi de Country Director, Simion Tudorel, au participat in doi ani la rand la Master Camp, Goodwill, Philadelphia, adunarea marilor maestrii ai Karate Shotokan,unde anual se aduna peste 500 instructori ,si unde vina maestrii de renume, ca Teruyuki Okazaki, Yutaka Yaguchi, James Field, Hirokazu Kanazawa, Hideo Ochi, Masaru Miura si alte nume de rasunet ale karate-ului mondial.In 2009, Romania a organizat primul campionat European ISKF, unde au participat echipe din Germania, Moldova,Israel,Italia.
Scopul propus si evidentiat prin practica zilnica este aplicarea principiilor Dojo Kun, crearea unor caractere puternice, a unor sportivi, cu rezultate deosebite atat in Dojo, cat si la scoala sau in viata.

CERERE DE INSCRIERE ISKF-RO
REGULAMENT DE COMPETITIE
PROGRAMA DE EXAMINARE KYU-DAN
Club Instructor Dojo Orar
SEISHIN-KAI   BRASOV SUCIU DORIN-2 Dan Scoala Gimnaziala nr 2, BRASOV marti:17,00-19,00
joi:17,00-19,00
sambata:10,00-12,00
(avansati)
    Scoala Gimnaziala nr 14, BRASOV,Corp B luni:17,00-20,00
miercuri:17,00-20,00
ASOCIATIA ISKF RO  SIMION TUDOREL Scoala Gimnaziala nr 14, BRASOV-Corp A marti:17,00-18,30-incepatori;
joi:17,00-18,30-incepatori;
marti:18,30-20,00-avansati
joi:18,30-20,00-avansati;
SEIJITSU  CALARASI MIREA GHEORGHITA 3 Dan Liceul Teoretic" MIHAI EMINESCU", Calarasi Luni,miercuri,vineri,intre 16,30-18,00-incepatori;
luni,miercuri,vineri intre 18,00-19,30-avansati
       
       
                     
       
       
Flag Counter
ISKF-RO/Facebook
Calificare ca Judecator Oficial ISKF-Ro
Calificare Instructor Oficial ISKF-Ro
Calificare pentru acordare grade Kyu
ARTELE MARTIALE SI EDUCATIA
ACADEMIA_DOMNUL_DE_KARATE.Ro